Haberler

Kaymakam Çınar'dan Belediye Başkanı Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, ilçede MHP’den belediye başkanlığına seçilen Cavit Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, ilçede MHP'den belediye başkanlığına seçilen Cavit Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam İshak Çınar, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Cavit Erdoğan'a görevinde başarı dileyen Kaymakam İshak Çınar, İlçenin sorunlarının çözümünde işbirliği ve istişarenin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Çınar, "İnşallah el birliğiyle ilçemizin gelişmesi adına güzel hizmetler ve projeler üretiriz. Yapılan güzel hizmetler, ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlar. Bu vesileyle güzel hizmetlerin yapılmasını temenni ediyor, görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, Kaymakam İshak Çınar' a nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah hemşehrilerimize hizmet noktasında başta Kaymakamlık olmak üzere, İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla istişare edeceğiz. Biz istişarenin önemini çok iyi biliyoruz. Bu vesileyle halkımızla olduğu gibi, İlçemizdeki kurum ve kuruluşlarla da her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde olacağız. Ziyaretinizden dolayı şükranlarımı arz ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title