Haberler

Kaymakam Çiçek, Şehit Yakınlarıyla İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:

Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, ilçedeki şehit yakınları, gazi, kurum amirleri, kanaat önderleri, muhtarlar ve esnaflarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, ilçedeki şehit yakınları, gazi, kurum amirleri, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve esnaflarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Özalp İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde verilen iftar yemeğine, ilçedeki şehit yakınları, gazi, kurum amirleri, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Çiçek, Ramazan ayının birlik ve kardeşliğin pekişmesi için güzel bir fırsat olduğunu belirterek, "Toplumun tüm paydaşlarının sevgi, hoşgörü ile birbirine yaklaşması gerektiği Ramazan ayını ve manevi iklimini daha iyi yaşamak, yaşatmak için kaymakamlık olarak bir iftar yemeği programı düzenledik. Bu ortamda güzel insanlarla bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile düzenlenen iftar yemeği programına icabet eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yemek sonrası misafirlerle bir süre sohbet eden Çiçek, programa katılan misafirlerini çıkış kapısında uğurladı. - Van

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Çiçek Özalp Politika Güncel Haberler

title