Haberler

Kaymakam Çeviren Hacıhalit Köyünü Ziyaret Etti

Ağrı’nın Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, “Kamu kurum ve kuruluşlarının tüm kademelerinde çalışanlarıma talimat verdim. Her vatandaşımıza VIP muamelesi yapacaksınız. Her türlü sorunu, derdi ile sanki birinci dereceden yakınınız gibi ilgileneceksiniz” dedi.

Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, "Kamu kurum ve kuruluşlarının tüm kademelerinde çalışanlarıma talimat verdim. Her vatandaşımıza VIP muamelesi yapacaksınız. Her türlü sorunu, derdi ile sanki birinci dereceden yakınınız gibi ilgileneceksiniz" dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Keskin ile birlikte Hacıhalit Köyü'ne giden Kaymakam Çeviren, öğle namazı sonrası köylülerle bir araya geldi. Kaymakam Çeviren, "Bugün burada devlet ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olmasını sağlamak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Şunun bilinmesini isterim. Devletimiz ve hükümetimiz tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındadır. Hacıhalit köyü sakinlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakamayacağımızın sözünü bir kez daha veriyoruz. Halkımızın canına, malına, ırzına ve namusuna kastedenlerin ellerini devlet kırar. Yöremizde kamu düzenini bozmak isteyen tüm terör örgütlerini, başta PKK olmak üzere en ağır şekilde cezalandıracağız" dedi.

"Halkımızla birlikte tüm fitne odaklarına, şer odaklarına karşı bir olacağız" diyen Çeviren, "Yol kesen, araç yakan, adam kaçıran, milletin hastanesini, camisini bombalayan, Kur'an-ı Kerim'i yakan terör örgütü PKK-YPG ve onun her türlü uzantılarına karşı yılmadan dimdik duracağız. Diyadinli vatandaşlarımızı tehdit etmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkede yaşayan herkes hür ve birinci sınıf vatandaştır. Herkes aynı geçmişi ve ortak bir geleceği paylaşmaktadır. Kimsenin geleceğimizi kirletmesine geçit vermeyeceğiz. Ne zorluklara, meşakkatlerle yetiştirdiğimiz çocuğumuzu, evladımızı hain terör örgütünün çirkin emellerine yem etmeyeceğiz. Hepimiz gençlerimize sahip çıkacağız. Allah rızası için sahip çıkacağız. Onlara iyi bir gelecek sunmak için sahip çıkacağız. Bu konuda anne, babalara, bizlere büyük görev ve sorumluluk düşmektedir" ifadelerini kullandı.

Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin hür ve eşit vatandaş olduğunu ifade eden Çeviren, "Diyadin'de milli birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü olumsuzluğa karşı, tuzak içerisinde tuzaklar barındıran her türlü olumsuzluğa karşı, tuzak içerisinde tuzaklar barındıran hain emellere karşı hep birlikte bir olacağız, beraber olacağız, tek yürek olacağız. Hacıhalit sakinlerine ve tüm Diyadin halkına şu çağrıda bulunmak istiyorum. Her türlü şikayetlerinizde her zaman kaymakamlık makamının kapısını çalabilirsiniz. Bu kapı devletin kapısı, yani sizin kapınız. Bu kapı sizlere her zaman açık" şeklinde konuştu. (ÇK-MSA-Y) - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

mekan çeviren diyadin ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title