Haberler

Kaymakam Budan, Vatandaşlara İftar Yemeği Verdi

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediyesi İftar Çadırında vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediyesi İftar Çadırında vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Afşin Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Parkı girişinde kurulan iftar sofrasında Afşinli vatandaşları ağırlayan Afşin Kaymakamı Budan, amaçlarının aynı masada oturarak manevi duyguları paylaşmak olduğunu belirtti.

Ramazan ayının rahmet ve bereketli bir ay olduğunu belirtilen açıklamada Budan, "Mübarek üç ayların içerisindeyiz. Maneviyatın, ibadetin, hoşgörü ve yardımlaşmanın zirve yaptığı on bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz. Afşin Belediyemiz, tüm ülkemizde olduğu üzere iftar çadırı geleneğini ilçemizde aksatmadan güzel bir şekilde devam ettiriyor. Bu iftarda, Afşin Kaymakamlığı olarak vatandaşlarımızla iftar sofrasında bir arada olduk." ifadelerini kullandı.

İftar programına, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Edip Budan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title