Haberler

Kaymakam Baştürk Kahta'da Öğrencilerin Karnesini Verdi

Adıyaman`ın Kahta ilçesinde Gelincik Anaokulu, Yahya Kemal Ortaokulu ve Kahta Kız İmam Hatip Lisesi’nde karne töreni düzenlendi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Gelincik Anaokulu, Yahya Kemal Ortaokulu ve Kahta Kız İmam Hatip Lisesi'nde karne töreni düzenlendi.

2014-2015 yılı eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenine Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, İlçe Milli Eğitim Müdür İbrahim Halil Tünçmen, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Toprak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Öğrenciler karne sevincinin yanında öğretmenleri ve arkadaşları ile ayrılmanın buruk sevinci içerisinde iken ailer de çocuklarının sevincine ortak oldu. Okul öncesi eğitimine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdür İbrahim Halil Tünçmen, velilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Tünçmen, "0-6 yaş dönemindeki çocuk gelişimi çok önemli. Bu yaştaki çocuklar ilk eğitimini ailelerinden alır. Bu çocukların, anne-baba ve yakın çevreden aldıkları bilgileri onların karakterlerini etkiler. Okul öncesi eğitimi alan öğrencilerin eğitim sevileri ilerki okul yaşamında pozitif bir etki sağlar. Tüm milli eğitim çalışanlarımız, öğrencilerimizin eğitimlerinin yükselmesi için cok iyi çalıştılar. Bu noktada bütün okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımıza ve tüm velilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Kaymakam Baştürk, öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okulamalırını istedi. Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ikinci karnelerini öğrencilere dağıtarak bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerden tatilde kitap okuma sözünü alan Kaymakam Baştürk, "2014 5015 eğitim ve öğretim yılının sonuna geldik. Bütün eğitimci arkadaşlara, yöneticilere ve ailelere gösterdikleri fedekarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenciler güzel bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum. Konularınızı tekrar etmeyi unutmayın. Ama en çok da kitap okumayı ihmal etmeyin. Yaz tatillerini de sağlıklı ve huzurlu geçirmelerini temenni ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dede Musa Baştürk Adıyaman Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title