Haberler

Kaymakam Baştürk, Dereceye Giren Öğrencileri Ödülendirdi

Kumluca'daki okullarda öğrenim gören, ülke ve il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Canan Hançer Baştürk tarafından hediyeler verildi.

Kaymakam Baştürk, yurt ve il genelinde yarışmalarda dereceye giren bazı öğrencileri makamında kabul etti. Ziyarette öğrencilerle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, okul müdürleri ve öğretmenleri de hazır bulundu.

Girgin, il ve yurt genelindeki yarışmaların Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi arasında imzalanan Türkiye Değer Ödülleri işbirliği protokolü çerçevesinde yapıldığını anlattı.

Yardımseverlik ana temasıyla düzenlenen yarışmada Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Bulur'un Türkiye ikincisi olduğunu bildiren Girgin, Çanakkale Savaşlarının 100. yılı dolayısıyla düzenlenen resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında şiir kategorisinde Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Buket Tümer'in il üçüncüsü, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "çocuk gözüyle polis" adlı kompozisyon yarışmasında Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu öğrencisi Rumeysa Karabaş'ın da il birincisi olduğunu kaydetti.

Kaymakam Baştürk de dereceye giren öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Baştürk, öğrencilerin başarısına katkı sağlayan öğretmen ve ailelerine de teşekkür ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title