Haberler

Kaymakam Başoğlu'ndan Köylülere Plaket

Çayıralan Kaymakamı Adem Başoğlu, Kaletepe köyünde yapılan parke taşı çalışmalarına destek veren 17 kişiye plaket verdi.

Çayıralan Kaymakamı Adem Başoğlu, Kaletepe köyünde yapılan parke taşı çalışmalarına destek veren 17 kişiye plaket verdi.

Köy konağındaki törene, Kaymakamı Adem Başoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavus İsa Kırıkçı, Çayıralan Belediye Başkan Vekili Ömer Osman Bekyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Karadağ, Konuklar Beldesi Belediye Başkanı Muammer Çetin, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Başoğlu, burada yaptığı konuşmada, devlet ile millet el ele verdiğinde hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli olduğunu söyledi.

Kaletepe köyündeki parke taşı çalışmalarında köylülerin kendilerini desteklediğini belirten Başoğlu, "Muhtarımız da çok gayret gösterdi. Ben de bu desteğinizden dolayı sizlere teşekkür etmek istedim. Ancak bu teşekkür sözde kalmasın diye sizlere bir hediye vermek istedik. Köyümüze destek olan birer plaket yaptırdık. Devletimiz zaten sizlerin yolunu yapacaktı. Ancak biraz zaman geçebilirdi. Şimdi devletle sizlerin işbirliği süreyi öne aldı. Sizlerin refah içerisinde yaşaması bizleri mutlu edecektir" diye konuştu.

Başoğlu, konuşmasının ardından köydeki parke taşı çalışmalarına destek veren 17 vatandaşa teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Çayıralan Karadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title