Haberler

Kaymakam Azcan'dan Birlik ve Meclis Üyelerine Veda Yemeği

Sapanca Kaymakamlığı, yeni Büyükşehir Yasası ile 30 Mart'taki yerel seçimler sonrasında kapatılacak Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Genel Meclisi üyelerine veda yemeği düzenledi.

Sapanca Kaymakamlığı, yeni Büyükşehir Yasası ile 30 Mart'taki yerel seçimler sonrasında kapatılacak Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Genel Meclisi üyelerine veda yemeği düzenledi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Genel Meclisi üyelerinin en kötü şartlarda dahi vatandaşlara hizmet götürmek için çalıştığına dikkati çeken Kaymakam Gökhan Azcan, gerek birlik üyelerinin gerekse meclis üyelerinin çalışmalarının takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Üyelerin "uzak-yakın" demeden köylere hizmet götürmek için çabaladığını ifade eden Azcan, "Vatandaşlarımız için önemli projeleri hayata geçirmiş Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Genel Meclisimizin tüm üyelerine üstün performanslarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mahmudiye'de bulunan restoranda gerçekleştirilen yemeğe Kaymakam Azcan, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Mali, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Dazkır, İl Genel Meclis üyeleri Özcan Özen, Ahmet Özçelik ve Kadir Yıldız, Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri Namık Arapoğlu ve Abdullah Tıknaz ile köy muhtarları katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Gökhan Azcan Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title