Haberler

Kaymakam Atasoy, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Sabahat Bahriyeli Huzurevi'nde kalanlarla iftarda buluştu.

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Sabahat Bahriyeli Huzurevi'nde kalanlarla iftarda buluştu.

Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun ile huzurevini ziyaret eden Atasoy, yaşlıların ramazan ayını kutladı. Atasoy, daha sonra iftara katıldı.

Kaymakam Atasoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, huzurevi sakinleriyle iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Fırsat buldukça huzurevini ziyaret ettiğini belirten Atasoy, "Sadece belirli günlerde değil, sık sık buradaki büyüklerimizi ziyaret edip hal hatır sormak, gönüllerini almak, sohbet etmek hem bize hem onlara mutluluk verecektir. Bu ziyaretlerle ibadet eden bir insanın gönlündeki huzuru, ferahlığı ve rahatlığı duyuyoruz." dedi.

Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun da iftara katılan Atasoy'a teşekkür ederek, "İnebolu halkından huzurevimizi unutmamalarını, özellikle bayramlarda, mübarek günlerde yaşlılarımızı ziyaret etmelerini, onların gönüllerini almalarını, bu ulu çınarları yalnız bırakmamalarını diliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Atakan Atasoy Mehmet Altun Kastamonu İnebolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title