Haberler

Kaymakam Atasoy Hastaneyi Ziyaret Etti

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Atasoy, öğle yemeğini hastane personeliyle beraber yedikten sonra hastaları Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu ve Hastane Müdürü Hüseyin Haydaroğuları ile birlikte ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Daha sonra yeni yapılacak obeziteyle mücadele odasına geçerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Fizik Tedavi Merkezi ve doğum servisini gezen Atasoy, burada çalışan personelle bir süre sohbet etti.

Doğum servisinin yenilenmiş halini çok beğenen Atasoy, "Burada yapılan çalışmalar çok güzel olmuş. Doğum servisine yapılan değişiklik hastanemizin havasını değiştirmiş. Bu yapılan hizmetler vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru içindir. Hastanemizde Avrupa standardı hizmetler vermek için personelimiz gece gündüz demeden çalışmaktadır. Hepsine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Hastane Müdürü Hüseyin Haydaroğulları ise, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Atakan Atasoy Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title