Haberler

Kaymakam Arslantaş, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, TEOG sınavına hazırlanan başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, TEOG sınavına hazırlanan başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ve öğrencileri makamımda kabul eden Arslantaş, yaptığı açıklamada, öğrencilerin sınava hazırlanmalarında moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasının önemli olduğunu vurguladı.

Arslantaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı "Başarılarımızı Nasıl Artırırız?" konulu seminerlerin meyvelerini vermeye başladığını belirterek, "Bazı öğrenciler  seminerler öncesinde günde 150-200 soru çözüyorlardı. Seminerler sonrasında bu rakam 350-400'e çıktı. Aslında bu gibi konularda rakamlara fazla takılmamak gerekli. Öğrencilerimiz çalışmalarını hangi şekilde, nasıl yapıyorlar bunlar önemli. Bir de çalışmalarındaki performanslar nasıl, çözdükleri soru sayılarını her gün artırabiliyor veya aynı standartta gidiyorlar mı? Bunlara bakmak lazım" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci de TEOG'a hazırlanan öğrencilerin motivasyonunu artırmak için  "Başarılarımızı Nasıl Artırırız?" konulu seminerleri düzenledikleri söyledi.

Seminerler sonrası olumlu yansımalar aldıklarını dile getiren Ekinci, "Bazı öğrencilerimiz bir günde binin üzerinde soru çözüyor. Öğrencilerimizin motive olmasında ve bu şekilde çalışma temposuna girmesinde Ali Erkan Kavaklı hocamızın büyük katkıları oldu. Ben bu öğrencilerimin çalışma azminin diğer öğrencilerimize de örnek olmasını diliyorum ve kendilerinden TEOG'da da büyük başarılar bekliyorum" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Arslantaş, günde ortalama bin 600 soru çözen Ahmetfakılı Ortaokulu'ndan Zeynep Küçcükaytekin'e, bin 300 soru çözen Mehmet Akif Ortaokulu'ndan Mevlüde Begüm Özmen ile 982 soru çözen Agah Efendi Ortaokulu'ndan Berke Daştan'a kitap seti ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Ekinci Ali Arslantaş Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title