Haberler

Kaymakam Aktaş, Okul Müdürleri ile Toplantı Yaptı

Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, ilçedeki okul müdürleri ile toplantı yaptı.

Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, ilçedeki okul müdürleri ile toplantı yaptı.

Kaymakam Aktaş, Beşikdüzü'ndeki liselerin üniversiteye öğrence yerleştirmedeki başarılarını ve başarısızlık varsa nedenlerini tespit ederek çözüm bulmak için İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi'nde, okul müdürlerini toplantıya çağırdı.

Milli Eğitim Müdür Vekili Enver Koç ve lise müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan Aktaş, " Beşikdüzü, ülkemizin eğitim öncüsü olmuş güzide bir yerdir. Öğretmen okulundan mezun olmuş binlerce öğretmenimiz Türkiye'nin dört bir tarafında birer eğitim elçisi olmuştur. Hangi kente ya da ilçeye giderseniz gidin orada Beşikdüzü öğretmen okulundan yetişmiş bir öğretmen bulursunuz" şeklinde konuştu.

Aktaş, bu nedenle ilçedeki liselerde okuyan öğrencilerin üniversiteye girişte başarılı olması gerektiğine işaret ederek, "2011-2012 eğitim öğretim yılında üniversite başarıları bize yakışır bir konumdaydı. Ancak bu yeterli değildir. Hedefimiz daha çok öğrenci kazandırmak, daha çok başarılı olmaktır. Bugün yaptığımız toplantılar devam edecek. Başarıda özverili olmak esastır. Gerekirse hafta sonu da mesai yapacağız. Okul müdürlerinin başarının artırılmasında istekleri neyse onu karşılamak bizim görevimizdir" dedi.

Lise müdürleri de başarılarının artırılması için alınması gereken tedbirleri dile getirdi.

Muhabir: Muhammet Taş

Yayıncı: Tuncay Bekar - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Alaattin Aktaş Enver Koç Beşikdüzü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title