Haberler

Kaymakam Ada, İha Pasinler Temsilcisi Murat Çankaya'yı Gazeteciler Gününde Ziyaret Etti

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, İhlas Haber Ajansı Pasinler Temsilcisi Murat Çankaya’yı ziyaret etti.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, İhlas Haber Ajansı Pasinler Temsilcisi Murat Çankaya'yı ziyaret etti.

Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kaymakam Ali Ada, "Basın mensuplarının daha iyi şartlarda habere ulaşması için Kaymakamlık olarak kamu yararını göz önünde bulundurarak, ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Bu düşüncelerle, basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesinin yıl dönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, tüm medya mensuplarına başarılar dilerim" dedi.

İhlas Haber Ajansı Pasinler Temsilcisi Murat Çankaya ise; Kaymakam Ali Ada'nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 10 Ocak hem çalışan gazeteciler hem de İdareciler Günü olduğunu belirten Çankaya, başta kaymakam Ali Ada olmak üzere bütün idarecilerin 10 Ocak İdareciler Gününü kutladığını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Pasinler Çankaya Ali Ada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title