Haberler

Kaymak, Ergün Penbe İddialarını Doğrulamadı

Kozlu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İlyas Kaymak, Ergün Penbe'nin Kozlu Belediyespor'un başına geçeceği yönündeki iddialarını doğrulamadı.

Kozlu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İlyas Kaymak yaptığı açıklamada, kamuoyunda Ergün Penbe'nin Kozlu Belediyespor ile anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Kaymak, Penbe'nin ziyaret amaçlı Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in yanında bulunduğunu belirterek, Kulübe nasıl bir faydası olabileceği konusunda sadece görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Kaymak, "3 Haziran 2014 tarihinde yaptığımız yönetim kurulu toplantısında ilk önce transfer komisyonu oluşturuldu. Transfer komitesinde de altı kişilik bir ekibimiz var. İsimleri, Necati Bozkurt, Oktay Sarıahmet, Cengiz Bank, İlyas Kaymak, Uğur Özkul, Metin Fırıncı. Bu kurulan komisyonla beraber ilk önce hedefimiz hoca ile anlaşmak. Hoca sorununu çözmektir. Görüştüğümüz birkaç tane hocamız var. Rapor hazırlıyoruz onlar hakkında. Raporları hazırlayıp başkanımıza sunacağız. Kozlu Belediyespor'a en layık kimse onunla büyük ölçüde anlaşacağız. Daha sonra da futbolcu transferine başlayacağız. Toplantımız devam ederken Ergün Penbe belediyemizi ve başkanımızı ziyaret etti. O esnada oda içeri girdi. Sadece ziyaret amaçlı oradaydı, her hangi bir başka neden yok. Ergün Penbe alçak gönüllü, Zonguldak'a adamış kendini, sporla ilgili ne kadar yaptırabileceği varsa bize sundu zaten her türlü. İmkanları dahilinde yardımcı olacağını söyledi bize. Tabi bu hocalık olarak değil. Gerçeklik payı yok. Sezon açılışı için tabi söz aldık. Tabi ki, bizim hedefimiz şampiyonluk. Öncelikle hocamızla anlaşmamız lazım. Hocayla anlaştıktan sonra zaten futbolcularla görüşülecek. Bize uygun, ahlaklı, dürüst olması lazım topçuların. Kozluspor'a faydalı olacak topçuları almak hedefimiz. Transfer komitesi oluşturulmadan hoca ile anlaşılabilir mi. Daha dün transfer komitesini oluşturduk. Gündemimizde ilk önce Bülent Öztürk Hocamızla görüşeceğiz tabi. Bundan sonra alternatif birkaç isim var. Hüsnü Hocamız var, Faruk Hocamız var, İsmail Hocamız var. Biz transfer komitesi olarak hocalarla oturacağız tek tek konuşacağız. Raporumuzu başkanımıza soracağız, yönetim kurula soracağız. Yönetim kurulu sonuçta buna karar verecek. Geçen sezondaki isimlerden de görüşeceklerimiz var. Onların isimleri bizde kalsın şuanda. Anlaştıktan sonra her şey belli olur. Önce hoca, ondan sonra futbolcular" dedi.

Ayrıca, yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde kamuoyunda çıkan Kozlu Belediyespor'un Teknik Direktörü 'yüzde 100 Bülent Öztürk' yönündeki haberlerinde gerçeklik payı olmadığını ifade edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozlu Belediyespor Ergün Penbe Ertan Şahin Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title