Haberler

Kayıp Üniversite Öğrencisi Ölü Bulundu

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde kendisinden 24 saattir haber alınmayan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi bir tarlada ölü olarak bulundu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi İhsan Öztürk, geçtiğimiz akşam saatlerinde telefonda kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Genç öğrenciyi merak eden arkadaşları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gencin bulunması amacıyla polis ve AFAD ekibi tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Gece saatlerine kadar devam eden çalışmalarda bir sonuç alınamadı. Sabah saatlerinde üniversite yerleşkesinin bulunduğu bölgeye yakın olan ormanlık alanda arama çalışmaları devam ederken, Yeniköy Mahallesi'nde tarlasına gitmekte olan bir vatandaş baz istasyonun kenarında bir kişinin hareketsiz bir şekilde sırt üstü yattığını fark etti. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri sırt üstü yatar vaziyette bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi İhsan Öztürk olduğu tespit edildi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olay yerine gelen genç öğrencinin arkadaşları İhsan Öztürk'ün cansız bedenini görünce gözyaşlarına hakim olamadılar. Olay yerine Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Savcı gelirken, genç öğrencinin intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Ölen üniversite öğrencisinin telefonunda yaklaşık 106 cevapsız çağrı ile çok sayıda mesajın bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, İhsan Öztürk'ün cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi amacıyla Menteşe Belediyesi Cenaze Taşıma aracı ile Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İhsan Öztürk Menteşe 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title