Haberler

Kayıp Türk'ün Cesedi Restoran Zeminine Gömülü Olarak Bulundu

Güncelleme:

Almanya'da, 30 Eylül'den beri kayıp olan 49 yaşındaki Ercan Dal'ın cesedi, bir İtalyan restoranında zemine gömülü ve üzeri betonlanmış halde bulundu.

Almanya'nın Hamburg şehrinde 30 Eylül 2015 tarihinden beri kayıp olduğu bildirilen 49 yaşındaki Ercan Dal'ın cesedi, bir İtalyan restoranında zemine gömülü ve üzeri betonlanmış halde bulundu.

KAN KOKUSUNA HASSAS KÖPEKLER BULDU

Hamburg Ana Tren Garı yakınlarındaki İtalyan restoranına baskın düzenleyen polis, kayıp Türk vatandaşının cesedini kan kokusuna hassas köpekler sayesinde buldu.

RESTORANIN PORTEKİZLİ SAHİBİ TUTUKLANDI

Köpeklerin yoğunlaştığı restoranın zeminini kazan polis, çevresinde 'CinCin' lakabı ile tanınan Ercan Dal'ın cesedine ulaştı. Polis, 'Casa Alfredo' adlı restoranın 51 yaşındaki Portekizli sahibini tutukladı.

YENİLENEN RESTORANA 'ZEMİN' İLANI ASILDI

Restoranın birkaç hafta önce tadilat gerekçesiyle birkaç gün kapalı kaldığı ve tekrar açıldıktan sonra vitrinine "Zeminimizi yeniledik, ayaklarınız zeminimize hayran kalacak. Gelin kendiniz görün." diye ilan astıkları görüldü.

Ercan Dal'ın cesedi üzerinde yapılacak otopsiden sonra polisin detaylı açıklama yapacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Almanya Eylül 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

mehmetMobil-ANDROID:

olay almanya da dükkan ıtalyan ölen türk katil portekiz li bu nasıl iş

7
1
yanıtYanıtla
Net:

Tam mafya işi.Kim bilir neden öldürdüler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title