Haberler

Kayıp Tır Şoförü İçin 500 Bin Dolar Fidye İstediler

Hataylı tır şoförü Bünyamin Sönmez'in 500 bin dolar fidye karşılığı Suriyeli muhalif gruplar tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

Hataylı tır şoförü Bünyamin Sönmez'in 500 bin dolar fidye karşılığı Suriyeli muhalif gruplar tarafından kaçırıldığı iddia edildi. 3 Mart 2014 tarihinden buyana Dönmez'den haber alamayan yakınları durumu, Hatay Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerini bildirdi. Dün akşam saatlerinde, aileyi arayan kimliği belirsiz bir şahısın "48 saat içinde ya 500 bin dolar fidye gönderirsiniz, ya da kardeşinizin kesik başını size göndeririz" sözleri ailenin tedirginliğini artırdı.

En son Suriye sınırındaki Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa Beldesinde görünen tır şoförünün bulunması için Hatay Valiliği devreye girdi. Kayıp tır şoförünün Suriye'ye götürülme ihtimaline karşı, istihbarat birimleri muhalif gruplarla temas kurdu. Tır şoförünün bulunması için sınırın hem Türkiye tarafında hem de Suriye tarafında çalışma başlatıldı.

Ehl-i Beyt Derneği Genel Başkanı Ali Yeral, Bünyamin Sönmez'in nerede olduğu konusunda şuana kadar hiçbir olumlu gelişme olmadığını söyledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title