Haberler

Kayıp Telefoncuyu, İnfaz Koruma Memuru Öldürüp Gömmüş

Tekirdağ'da bir aydır kaybolan cep telefonu satıcısı 30 yaşındaki Özcan Karaca'nın, aldığı borç parayı ödemediği için tartıştığı 34 yaşındaki infaz koruma memuru G.G. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Tekirdağ'da bir aydır kaybolan cep telefonu satıcısı 30 yaşındaki Özcan Karaca'nın, aldığı borç parayı ödemediği için tartıştığı 34 yaşındaki infaz koruma memuru G.G. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüphelilerin verdiği bilgiler üzerine yapılan araştırmada, Karaca'nın cesedi Uçmakdere Mahallesi'nde toprağa gömülü bulundu. Cinayet şüphelisi G.G., Karaca'yı borcunu ödemediği için öldürüp oto yıkamacıdaki çalışanlarının yardımıyla toprağa gömdüğünü itiraf etti.

Tekirdağ'da cep telefonu satışı yapılan işyeri bulunan evli Özcan Karaca, geçen 6 Nisan günü ' İstanbul'a gidiyorum' diyerek evden çıktı. Gece eve gelmemesi üzerine yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde oluşturulan özel bir ekiple bir aydır aranan Karaca'nın izine rastlanmadı. Ailesi de Özcan Karaca'nın bulunması için özel televizyon programlarına katıldı.

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Olayı araştıran polis, ifadelerine başvurulması için Tekirdağ Yarı Açık Cezaevi'nde infaz koruma memuru olan 34 yaşındaki G.G. ve ona ait olduğu öne sürülen oto yıkamacıda çalışan 18 yaşındaki O.K. ve M.K.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerden G.G., polisteki sorgusunda borcunu vermediği için tartıştığı Özcan Karaca'yı tabancayla öldürüp, Uçmakdere Mahallesi'nde toprağa gömdüğünü itiraf etti. İddiaya göre infaz koruma memuru G.G., bir süre önce borç verdiği Özcan Karaca'dan parasını alamadı. İkili arasında bu nedenle tartışma çıktı. Şüpheli G.G., kendisine ait olduğu öne sürülen Ertuğrul Mahallesi'ndeki oto yıkıma dükkana giderek Karaca'yı yanına çağırdı. Burada iddiaya göre susturucu takılı bir tabanca ile Özcan Karaca'ya ateş ederek öldürdü.

BAGAJA KOYUP İŞE GİTMİŞ

Cinayet şüphelisi G.G., Karaca'nın cesedini kiraladığı otomobilin bagajına koyduktan sonra Muratlı yolu üzerinde bulunan Yarı Açık Cezaevine işe gitti. Ertesi gün cesedi ortadan kaldırmak için plan yapan G.G., yanında çalışan M.K. ve O.Y.'nin de yardımı ile kiraladığı otomobilin bagajındaki Özcan Karaca'nın cesedini alıp havanın kararması ile birlikte Uçmakdere Mahallesi'ndeki boş araziye gömdü.

Polis ekiplerince gözaltına alındığında cinayeti itiraf G.G.'nin verdiği bilgilerle dün Uçmakdere Mahallesi'ndeki kazı çalışması yapıldı. Özcan Karaca'nın cesedi toprağa gömülü bulundu. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Karaca'nın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Dün geceyi Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren şüpheliler, işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ben tanıyorum g. g milliyetci takılan bir gardiyandı artisti biraz. içerdekilere ilaç vermeyip acı cektirenler birazda parmaklıklardan baksın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title