Haberler

Kayıp'ta Mehmet, Kerem'i Kurtarabilecek Mi?

Kanal D’nin başrollerini; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp”, aksiyon ve heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Murat ve onu takip eden Mehmet, Kerem’e ulaşıyor. Acaba, Mehmet, Kerem’i kurtarabilecek mi?

Falko’nun talimatları ile oğlu ya da Bilal arasında seçim yapmak zorunda bırakılan Kemal tetiği çeker ancak, sonrasında yaşananlar herkes için beklenmediktir. Kerem’in başına konulan ödül, Nuri’nin iştahını kabartır. Tekrar Hasan’ı arar ve Kerem’e yeniden ulaşmaya çalışır. Ancak Falko ve adamları yer değiştirmiş ve güvenlik önlemleri artırılmıştır. Çocuğun bir daha dışarı çıkması şöyle dursun, yanına yaklaşmak bile imkansızdır. Leyla ise hala polise gittiği için Kemal’e kızgındır. Saatler geçip Kemal’in eve gelmemesi herkesi endişelendirir. Kimse Kemal’in nerede olduğunu bilmezken, Bilal’e de ulaşılamamaktadır. Nuri, Hasan’ı Kerem’in hayati tehlikeyi atlatamadığına inandırır. Üstelik Kerem’in dikilen parmağı kanamaktadır. Özlem, Mehmet’i gelişmelerden haberdar etmek için arar. Ancak yeni bir ipucu peşinde olan Mehmet telefonu onun suratına kapatmak zorunda kalır. Nuri, Murat’la buluşur, parayı getirdiği zaman her şeyi anlatmak üzere sözleşirler. Kemal eve geldiğinde perişan bir haldedir. Leyla onun nerede olduğunu sorar ve sadakatsizlikle suçlar. Kime gideceğini ne yapacağını bilmeyen Kemal babasından yardım ister. Falko ve Bekir döndüklerinde ise büyük bir sürprizle karşı karşıya kalırlar. Hasan baygın, Fahri sızmış, Kerem ise ortada yoktur. Nuri yanında Kerem ile, Murat’la buluşmaya gider. Murat, parayı teslim eder etmez Kerem’i karşısında görünce ne yapacağını şaşırır, Kerem de öyle. Kerem bu gece evinde mi uyuyacaktır gerçekten? Yoksa Falko ve adamları hatalarını kanla mı temizleyeceklerdir? Murat’ı takip eden Mehmet, Kerem’i bu kez kurtarabilecek midir? Mehmet’i bekleyen büyük tehlike nedir?

Yayın Tarihi :11 Ekim Cuma/2013

Yayın Saati :22.15

Kaynak: Star / Magazin

Mete Horozoğlu Kaan Taşaner Aslı Enver Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title