Haberler

Kayıp Ruhlar Kıraathanesi" Adıyaman'da Sergilendi

Gölbaşı ilçesinde "Kayıp Ruhlar Kıraathanesi" adlı oyun sergilendi.

Erkan Gündüz'ün yazıp Uğraş Atay'ın yönettiği 2 perdelik "Kayıp Ruhlar Kıraathanesi" adlı oyun, Gölbaşı Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde 75.Yıl Meydanında tiyatro severlerle buluştu.

İç hesaplaşmayı konu alan oyunda, hayatı boyunca hep kazanmak için uğraşan "kahveci Mustafa'nın hayatındaki pişmanlıklar anlatılıyor.

Uğraş Atay, yaptığı açıklamada, didaktik bir oyunu efektlerle süsleyerek, seyircinin sürekli zinde tutulabileceğini göstermek istediklerini söyledi.

Bunun için oyunda tek bir ana karakter üzerinden 5 karakter canlandırdıklarını anlatan Atay, "Oyundaki diğer karakterler kahveci Mustafa'nın nefsi. Aslında kendisi yani. Hepimiz hatalar yapıyoruz ve bu hataları hep öteliyoruz, ta ki ölüm anı gelene dek. Biz bu oyunla insanların bazı şeyleri ölüm başlarına gelmeden çok önce düşünmesini istedik" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir de oyunculara teşekkür ederek, güzel ve keyifli bir oyun izlediklerini ifade etti. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title