Haberler

'Kayıp Pars'ı Bulan Ödüllendirilecek

Güncelleme:

"Kayıp Pars'ı bulan ödüllendirilecek"- Gaziantep'te bir iş adamı, kaybolan köpeğini bulana ödül vereceğini duyurdu Gaziantep'te bir iş adamı, kaybolan köpeğini bulana ya da yerini bildirene ödül vereceğini açıkladı. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir plastik fabrikasının ortağı iş adamı Mehmet Uğur, 4 gün önce fabrika binası önünde yavrusu "Cino" ile oynarken kaybolan Pars isimli Golden Retriever cinsi köpeğini bulmak için çalışma başlattı. Bastırdığı ilanları OSB'deki cadde ve sokaklara yapıştıran Uğur, sosyal medya aracılığıyla da kayıp ilanları verdi. Pars'ı 4 sene önce yavruyken aldığını ve büyüttüğünü anlatan Uğur, "Her gün çıktıkları gibi cumartesi günü de bahçeden yavrusuyla oynamaya çıkıyor ancak yavrusu geri dönüyor, Pars ise geri dönmüyor. Bu civardaki herkes Pars'ı tanır, bilir. Biz 10-15 kişi çıktık aradık ama bulamadık" dedi. Fabrika işçilerinin de Pars'a çok alıştığını, kaybolduğu günden beri üzelerek aradıklarını söyleyen Uğur, Pars'ın kaçırılmış olabileceğinden şüphelendiklerini ifade etti. Pars'ın kendileri için çok değerli olduğunu, bu sebeple bulup getirene ya da yerini bildirene ödül vereceğini vurgulayan Uğur, şöyle konuştu: "Bir yerde alıkonulmuş olabileceğini ya da kaçırılmış olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü çok akıllı bir köpek. Normal şartlarda kapı açık olduğunda bile dışarı çıkmaz ama çıkıyor ve geri gelmiyor. Kesin şüpheli bir durum var. İlan bastırdık, sosyal medyada ciddi anlamda paylaşımlar yaptık. Bu konuda çok duyarlı insanlar var, hayvanseverler var. Arayışımıza devam ediyoruz. Köpeğimiz gerçekten kıymetli. Parayla değeri ölçülemez ama bulana veya yerini bildirene muhakkak bir ödül vereceğiz." .

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

DaisygirlmobilWeb@haberler.com:

O deilde çocuk taş gibi maaşallah saç sakal 10 numara

0
3
yanıtYanıtla
DaisygirlmobilWeb@haberler.com:

Yani birini beğenmek hemen suç Sadece hoş çocuk dedim Lütfen hemen kırıcı olmayın. Kaybolan köpeğe de çok tatlıymış diyebilirdim. Sizin gibilerin değer vermediği bir köpek için beyefendi nasıl mücadele etmiş. İnsan olarak duygulandım. İnşallah bulur köpeğini yazık.

1
0
yanıtYanıtla
2222:

yanlız çocuk gerçekten çok iyimiş. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title