Haberler

Kayıp Gencin Ölümüne 2 Tutuklama

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde 4 gündür kayıp olarak aranırken dere kenarında cesedi bulunan İsmail Dinçer'in (24) ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde 4 gündür kayıp olarak aranırken dere kenarında cesedi bulunan İsmail Dinçer'in (24) ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Karacabey'de bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan İsmail Dinçer, bir süre önce ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu İsmail Dinçer'i bulmak için arama çalışması başlatıldı. Geçtiğimiz cumartesi günü Şahin Mahallesi yakınlarındaki Karadere kenarında Dinçer'in cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemede, vücudunda darbe izi olduğu belirtilen Dinçer'in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.  İsmail Dinçer, otopsinin ardından pazar günü Arız Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Soruşturma kapsamında Dinçer'in ölümüyle ilgili gözaltına alınan F.K. ile H.Y. tutuklandı.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title