Haberler

Kayıp Genç Pidecide Bulundu

İzmir'de, yemek yiyeceğini söyleyerek evden çıkan ve 29 gündür kendisinden haber alınamayan ve annesi Melal Atlı'nın da uyuşturucu şebekelerinin eline düşerek 'çömez çocuk' olmasından endişe ettiği 17 yaşındaki K.E.C. polisin takibiyle bulundu.

İzmir'de, yemek yiyeceğini söyleyerek evden çıkan ve  29 gündür kendisinden haber alınamayan ve annesi Melal Atlı'nın da uyuşturucu şebekelerinin eline düşerek 'çömez çocuk' olmasından endişe ettiği 17 yaşındaki K.E.C. polisin takibiyle bulundu. K.E.C.'nin Buca'da bir pidecide garson olarak çalıştığı, korktuğu için de eve gitmediği ortaya çıktı.

Annesi Melal Atlı ile yaşayan 17 yaşındaki K.E.C., dışarıda yemek yiyeceğini söyleyerek 29 gün önce evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alamayan anne Melal Atlı, arkadaşlarından yardım istedi, oğlunun gidebileceği tüm adresleri tek tek dolaştı. Çabaları sonuçsuz kalan Atlı, geçen yıl hayatını kaybeden eşinin oturduğu Karşıyaka ilçesindeki araştırmaları sırasında ise, oğlunun uyuşturucu kullandığına yönelik duyumlar aldı.

Melal Atlı, oğlu K.E.C.'nin uyuşturucu şebekelerinin eline düşmesinden endişe edip polisin araştırmalarını sıklaştırmasını istedi. Atlı'nın Vali Mustafa Toprak'la birlikte tek umudu olduğunu söylediği Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın talimatıyla Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Polisin aratırmalarının ardından ilk olarak K.E.C.'nin Buca ilçesinde bulunduğu saptandı. Bu bölgedeki aramalar sonrasında da K.E.C., garson olarak çalıştığı pidecide bulundu. Korktuğu için eve gitmek istemediği öğrenilen K.E.C., işlemlerinin tamamlanmasının ardından annesi Melal Atlı'ya teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title