Haberler

Kayıp Çiftin Aracı Dereye Uçmuş Olarak Bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'de kendilerinden uzun süredir haber alınmayan Akın çiftinin, aracı dereye uçmuş halde bulundu. Dere sularına kapıldıkları düşünülen Akın çiftine, ulaşılamadı.

Balıkesir'in Manyas ilçesinde dün otomobille yola çıkan ve bir daha da kendilerinden haber alınamayan Nefise ve Ali Abdullah Akın çiftinin aracı, dereye uçmuş halde bulundu. Akın çiftine ulaşılamazken, arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

İLÇE MERKEZİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Manyas ilçesine bağlı İrşadiye Mahallesi'nde yaşayan 59 yaşındaki Ali Abdullah Akın, yanındaki eşi 42 yaşındaki Nefise Akın, dün öğle saatlerinde 10 K 6602 plakalı otomobille ilçe merkezine gitmek için yola çıktı.

GECE GEÇ SAATLERE KADAR DÖNMEDİLER

Akın çifti gece geç saatlere kadar eve dönmeyince, yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve AFAD ekipleri, arama çalışması başlattı.

ARAÇLARI DEREYE UÇMUŞ HALDE BULUNDU

Yapılan çalışmalar sonucu çiftin aracı, Kocaçay'ın kolu olan Mürvetler (Ketenlik) Deresi'ne uçmuş halde bulundu. Araçta Nefise ve Ali Abdullah Akın çiftine ise ulaşılamadı.

DERE SULARINA KAPILDIKLARI DÜŞÜNÜLÜYOR

Dere sularına kapıldığı düşünülen çifti arama çalışmaları sürerken, AFAD ekibinin aracı, yarın iş makinelerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Manyas 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title