Haberler

Kayıp Besiciyi Gölde Arıyorlar

Adana’da evden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen besicinin kullandığı otomobil Seyhan Baraj Gölü kenarında terk edilmiş halde bulunurken, su altı polisi gölde arama yaptı.

Adana'da evden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen besicinin kullandığı otomobil Seyhan Baraj Gölü kenarında terk edilmiş halde bulunurken, su altı polisi gölde arama yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesine bağlı Deli Çay mevkiinde meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Mehmet Nuri Delibaş (37), eşi ve çocuklarıyla birlikte dün akşam çiftliğe gidip burada hayvanları sağdıktan sonra Şehit Erkut Akbay Mahallesi'ndeki evine döndü. Delibaş, eşi ve çocuklarını eve bıraktıktan sonra saat 19.00'da evden 01 DKU 36 plakalı otomobiline binerek ayrıldı. Delibaş saatler gece yarısını geçmesine rağmen evine dönmedi. Bunun üzerine oğlu İzzet Delibaş babasının telefonunu aradı ancak babası bir türlü telefonu açmadı. Oğul Delibaş babasının telefonunu açmaması üzerine polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Aile polise başvurunun yanı sıra bir taraftan da Delibaş'ı aramaya başladı. Ancak gece boyu kimse Delibaş'ı bulamadı. Sabah saatlerinde ise Seyhan Baraj Gölü Deli Çay mevkiine gelen gençler bir otomobilin terk edilmiş olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis plaka sorgusu yaptığında otomobilin dün gece polis merkezine kayıp başvurusu yapan ailenin yakınına ait olduğunu belirledi.

GÖLDE ARAMA YAPILIYOR

Bunun üzerine şahsın göle atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerine su altı polisine haber verildi. Olay yerine gelen su altı polis dalgıç kıyafetlerini giyerek gölde arama yapmaya başladı. Polis Delibaş'ın girmiş olabileceği yerleri tek tek tarayarak arama yapıyor. Ancak şu zamana kadar polis Delibaş'a ulaşamadı. Polis Delibaş'ın girdiği diye tahmin ettiği yer bir insan boyunu aşmadığı için dalmadan tarama yapıyor.

Bu arada Delibaş'ın otomobilinin terk edilmiş halde bulunduğunu öğrenen yakınları da otomobilin bulunduğu yere akın etti. Delibaş'ın kardeşi İbrahim, oğlu İzzet Delibaş ve diğer akrabaları su altı polisinin gölde yaptığı aramayı umutlu bir şekilde beklerken, Delibaş'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Delibaş'ın ağabeyi kardeşinin dün saat 19.00'da evden çıktığını bir daha dönmediğini bugün ise otomobilinin terk edilmiş halde bulunduğunu ona ne olduğunu bilmediklerini söyledi.

Öte yandan Delibaş'ın besicilikle uğraştığı için çok sayıda kişiye hayvan sattığı ve alacağı olduğu öğrenildi. Delibaş'ın sadece bir kişiden 100 bin lira alacağı olduğu kimseye borcu olmadığı intihar etmesi için bir neden olmadığı öğrenilirken, polis alacağı olduğu kişilerden birinden parayı istediği için öldürülmüş olabileceği üzerinde de duruyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Sarıçam Politika Güncel Haberler

title