Haberler

Kayıp Babasını Arayan Genç, Bulana 10 Bin Lira Ödül Verecek

Güncelleme:

Denizli'nin Tavas ilçesinde 35 yaşındaki İsmail Şeşen, 25 Ocak'tan beri haber alamadığı babası 75 yaşındaki Ömer Şeşen'i bulana ya da bulunmasına yardımcı olana 10 bin lira para ödülü vereceğini açıkladı.

ARKADAŞININ YANINA GİTTİ

Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuk babası, çiftçi Ömer Şeşen, geçen 25 Ocak'te evden çıkıp, Acıpayam ilçesinin Olukbaşı Mahallesi'nde yaşayan arkadaşı Mehmet Dağ'ın yanına gitti. Dağ'ı evde bulamayan Ömer Şeşen, daha sonra mahalledeki kahveye gitti. Bir süre sonra buradan da ayrılan Ömer Şeşen'i bir daha gören olmadı.

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDULAR

Tüm aramalarına rağmen Ömer Şeşen'e ulaşamayınca endişelenen yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Olukbaşı Mahallesi'ndeki kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda Şeşen'in mahalleye geldiği tespit edilirken, alınan tanık ifadelerinden, kahveye girip çıktığı belirlendi. Ancak Ömer Şeşen, bulunamadı.

OĞLU ÖDÜL KOYDU

Babasının 2 ay geçmesine rağmen hala bulunamadığı ve kayıp olduğunu söyleyen oğlu İsmail Şeşen, hayatından endişe ettiğini belirtti. Babasını bulana ve bulunmasına yardımcı olana 10 bin lira ödül vereceğini söyleyen İsmail Şeşen, "Babam iki aydır kayıp, hiçbir ize rastlamadık. İki aydır emekli maaşını da çekmemiş, Olukbaşı'nda kayıplara karışıyor. Babamın başına kötü bir şey gelmesinden, öldürülmüş olabileceğinden şüpheleniyorum. Bulana 10 bin lira ödül vereceğim." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acıpayam Denizli Tavas 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title