Haberler

Kaybolan 6 Çocuk, Tatil Yapmak İçin Karasu'ya Gitmiş

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de kaybolan ve dün Sakarya Karasu'da bulunan 6 çocuğun Karasu'ya tatil yapmak için gittiği öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe'de önceki günden itibaren kayıp olarak aranan ve dün Sakarya'nın Karasu ilçesinde sahilinde bulunan üçü kız üçü erkek 6 çocuk ailelerine teslim edildi.

Sancaktepe'de önceki gün bir parkta buluştuğu tespit edilen ve öğle saatlerinden itibaren haber alınamayan, ailelerinin ihbarı üzerine polis ekiplerince başlatılan aramada Sakarya'nın Karasu ilçesinde oldukları tespit edilen ortaokul öğrencisi üçü kız S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

ZORLUK VARDI, KAÇTIK

Karasu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 6 çocuktan biri, gazetecilerin "Neden kaçtınız?" sorusuna "Zorluk vardı kaçtık." diye yanıt verdi. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen 6 çocuktan önce ikisi ailelerine teslim edildi. Birinci derece yakınları yolda olan diğer çocuklar bir süre bekletildi.

TATİLE GİTMİŞLER...

Öğrencilerden M.Ç'nin eniştesi Hüseyin Örenci, çocukların evden kaçmak değil, arkadaşlarıyla tatil yapmak amacıyla çıkmalarının söz konusu olduğunu söyledi. Kaybolduklarında çocuklarla görüşme imkanlarının olmadığını, telefonlarının kapalı olduğunu aktaran Örenci, "Yalnız evden çıkarlarken üzerlerine elbise, giysi falan almışlar. Okul çantalarına koyup daha sonra ortadan kaybolmuşlar" diye konuştu.

İKİSİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Kayıp çocuklardan ikisi İstanbul'a getirildi. Çocuklar mahallede alkışlarla karşılandı.Kaybolan çocuklardan Alper K., evinin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kaçtıkları için pişman olduğunu ve bir daha benzeri bir olaya karışmayacağını söyledi. Alper K.'nın babası Gökhan K. ise çocukların arkadaşlarıyla birlikte günü birlik tatil amaçlı Sakarya'ya gittiklerini aktardı. Çocuğunun sağ olarak bulunmasının sevincini yaşadığını belirten baba Osman Ç. "Pişmanlar çocuklar, diğer çocuklarda aileleri tarafından teslim alındı bir kaç saat sonra İstanbul'da olurlar. Arkadaşlarıyla birlikte gezmek tatil yapmak amacıyla kaçmışlar" dedi.

DÖRDÜ DE GECEYARISI TESLİM EDİLDİ

Kayıp çocuklardan 4'ü de ailelerinin gelmesinin ardından geceyarısı teslim eldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Sakarya Karasu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

o bir türk:

bide çocuğa ödül veriyorlar sarılıp öpüyorlar sanki uluslar arası ödül almış gibi ona 4 tane osmanlı tokatı çarp bakalım bidaha baba sözünden çıkarmı çocuk yetiştiriyoruz yazık bu ülkeye hemde çok yazık

24
5
yanıtYanıtla
dede:

şu cocugun saç stline bak Tam keko diğerlerine bak yüzlerini kapıyorlar

25
1
yanıtYanıtla
norşin:

ille edep ille edep

21
0
yanıtYanıtla
grc:

bunu yapabıldıklerıne gore, cocuklara ne edep ne adap hıcbırsey ogretmemısler! saman gıbı buyutmusler cocukları!

13
4
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

Lan biz akşam namazı evde olmasaydık babamız Samuray kesilirdi evde vay veletler sizi

16
1
yanıtYanıtla
serdar:

bascan sopayıı kızını dövmeen dizini döverr

13
3
yanıtYanıtla
Ddiyarbakırlı karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

bu çocukları sankii ALLAH tan zorla almışlarr yavv arkadaşş yerii geldimii seveceksin yerii geldimii azarlayacaksın ödülendirmesini bildiğin gibi cezalandırmasınıda bileceksinn eğiteceksinn cocuk büyüklerii takip eder çoğunlukla biraz daha dikatt

13
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bunlarin bu kacisi yanliz planladiklarini düsünmüyorum. Parayi nereden bulmuslar? Demek ki bunlari birisi kirli emellerine ulasmak icin yönlendirdi ve parasinida ödedi. Bu kisinin veya kisilerin bulunmasi lazim. Bu gün bu cocuklara, yarin baska cocuklara aynisini yapacaklardir.

10
0
yanıtYanıtla
kerkenez:

bunların ha varlığı ha yokluğu , bunlardan ne vatana ne millete nede kendilerine faydası olur . bu yaşta bu işlere kalkışanlar 20 li yaşlarına gelince ne yaparlar . bunları bırakın salı verin çayıra gitsinler .

7
2
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

Zaza ben yorumuna katılıyorum başka birşey olabilir çünkü bu 3 erkek velet trabzon şalpazarlıymış dahası Sakarya''da trabzon lu özellikle karasuda çok sosyal hesaplarına ve telefon Mesajları hatta konuşmaları kontrol edilmeli

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title