Haberler

Kayıp 2 Çocuktan 10 Gündür Haber Yok

Kayıp olan iki çocuktan Bayram Erol’un annesi Adile Erol gözyaşı dökerek, “Kaçırıldı mı, Kelkit Çayı’na mı düştü?

Kayıp olan iki çocuktan Bayram Erol'un annesi Adile Erol gözyaşı dökerek, "Kaçırıldı mı, Kelkit Çayı'na mı düştü? İçimde kalmasın bulunmasını istiyorum. Gören duyan varsa ne olur bilgi versin" dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un kaybolmasının üzerinden 10 gün geçti. Ekiplerin Kelkit Çayı ve kenarında yaptıkları arama çalışmalarına ara verilirken, Kılıçkaya Barajı'nın kapakları açıldı. AFAD ekiplerinin cuma günü tekrar ırmak kenarında arama yapması bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 kişilik özel ekip olayı soruşturmaya devam ediyor.

Kayıp çocuklardan Bayram Erol'un annesi Adile Erol ile anneannesi Rukiye Erol ve teyzesi Arife Kurt ise, bir TV kanalında yayınlanan Müge Anlı'nın 'Tatlı Sert' programına katıldı. Çocukların kayıp oldukları Reşadiye ilçesinden 3G ile canlı bağlantı yapılarak, olayla ilgili değerlendirme yapıldı. Gözü yaşlı anne Adile Erol, çocukların genelde evin yakınlarındaki parkta oynadığını kaydetti. İkiz olan oğlundan Bayram Erol'un o gün okuluna gitmediğini ifade eden anne Erol, "Ben 11.00'de o ırmak kenarında arama yaptım. Balık tutmayı seviyordu. Bizim kimse ile bir sorunumuz yok. Eşim evinden işine gidip gelen birisi. Komşumuzun çocuğu ile birbirlerini çok severlerdi. Yemişen toplamışlardı, ellerindeki poşette o vardı. Kaçırıldı mı, Kelkit Çayı'na mı düştü? İçimde kalmasın bulunmasını istiyorum. Gören duyan varsa ne olur bilgi versin" diye konuştu.

Müge Anlı ise anne babalara seslenerek, çocukları tek başlarına oyun parklarına göndermemeleri uyarısında bulundu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayram Erol Reşadiye Kelkit Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title