Haberler

Kayınpederini Öldüren Damat Duruşmada da Olay Çıkardı

Antalya'da kendisini terk ederek babasının evine sığınan eşi Nazlı Ay'a sinirlendiği için kasaplık yapan kayınpederi Halis Çayçınar'ı öldürüp, kendisine engel olmak isteyen Ahmet Altuntaş'ın da ölümüne neden olan Özkan Ay, ilk duruşmasında olay çıkardı.

Olay 2 Ocak günü Güneş Mahallesi, Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi'nde meydana geldi. Sürekli tartıştığı eşi 22 yaşındaki Nazlı Ay'ın üçüncü kez evi terk etmesine sinirlenen 28 yaşındaki Özkan Ay, kayınpederi 48 yaşındaki Halis Çayçınar'ın işlettiği kasap dükkanına gitti. Kayınpederiyle tartışan Ay, yanına aldığı pompalı tüfekle Halis Çayçınar'a ateş etti. Bu sırada dükkanda bulunan ve Ay'a engel olmaya çalışan köfteci 57 yaşındaki Ahmet Altuntaş da saçmaların hedefi oldu. Halis Çayçınar ile Ahmet Altuntaş yaşamını yitirirken, kayınbirader Emrah Çayçınar ise tezgahın arkasına saklanarak canını kurtardı.

EŞİNİ VURMAK İÇİN BALDIZININ EVİNE GİTTİ

Daha sonra pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak otomobiline binen ve eşinin de bulunduğu baldızının Konuksever Mahallesi'ndeki evine giden Özkan Ay, yanındaki tabancayla dairenin camına bir el ateş etti. Kardeşi Emrah'tan gelen telefon üzerine kendilerini evin banyosuna kilitleyen Nazlı Ay ile kardeşleri Özgür ve Özlem Çayçınar, telefonla polisten yardım istedi. Dairenin çelik kapısına ateş eden Özkan Ay başarısız oldu. Özkan Ay, yakalanacağı düşüncesiyle geldiği otomobili bırakıp başka bir araçla Gazipaşa İlçesi'ndeki kardeşinin evine gitti. Kardeşinin ikna ettiği Özkan Ay, akşam saatlerinde polise teslim oldu.

'Adam öldürmek ve yaralama' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Özkan Ay, bugün görülen duruşmaya gelen baldızı Özlem Çayçınar'a ve eşi Nazlı Ay'a ağır hakaretlerde bulundu. Karşılıklı küfürleşmeye, duruşmadaki polisler ve mahkeme başkanı Faris Özsoy müdahale etti.

'AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİL, KORKUTMAKTI'

Cinayet zanlısı Özkan Ay, eşi Nazlı Ay ile sürekli tartıştıklarını ve babasının evine gittiğini belirterek, "Çocuğumu bana göstermiyorlardı. Olaydan önceki gece rüyamda çocuğumu gördüm. Bana sürekli 'Baba beni kurtar' diyordu. Sabah kalktım ve kayınpederimin Güneş Mahallesi'ndeki kasap dükkanına girdim. Çocuğumu istedim, elindeki satırla beni tehdit etti. Korkutmak amacıyla pompalı tüfekle ateş ettim. Amacım öldürmek değil, korkutmaktı. Olaydan sonra aracımla bu kez eşimin ve kardeşlerinin kaldığı kayınpederimin evine gittim. Bana kapıyı açmadılar ve çocuğumu göstermediler. Onları korkutmak için tabancayla ateş ettim. Kapıya da ateş ettim. Ama yine de açmadılar" diye konuştu.

'ONU DURDURMANIN İMKANI YOKTU'

Özkan Ay'ın eşi Nazlı Ay ise ifadesinde şöyle dedi:

"Sanık eşimle birbirimizi sevdik. Ailemin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendik. Gazipaşa'ya yerleştik. Ancak Özkan hırsızlık yapıyordu ve ben buna karşı geldim. Bu nedenle sürekli şiddet görmeye başladım. Sonra arkadaşları arasında sürekli 'Ben karımı satıyorum' gibi laflar söylediği geldi kulağıma. Ancak ben hiç kimseyle para karşılığında birlikte olmadım. Bu nedenlerle tartıştığımız Özkan beni bıçakladı. Beni hastaneye götürmedi. Kendisinden şikayetçi olmamam karşılığında tedavi olabildim. Hamileleğimin son gününe kadar sürekli şiddet gördüm. Daha sonra dayanamadım, şikayetçi oldum. Koruma polis verilmedi, ancak çağrılınca gelecek şeklinde söylendi. Onu durdurmanın imkanı yoktu. Ben de babama haber verdim. Ailem Gazipaşa'ya geldi ve beni alıp Antalya'daki eve döndük. Olay tarihinden 10 gün önce doğum yaptım. Ancak düzgün bir şekilde gelip benimle veya ailemle görüşme talep etmedi. veya çocuğunu görmek istemedi."

Duruşma bazı tanıkların dinlenmesi ve olay anında kasap dükkanında bulunan güvenlik kamerasındaki cinayet anı görüntülerinin izlenmesi için 15 Mayıs'a ertelendi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Altuntaş Osman Yüksel Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title