Haberler

Kayınpeder 19 Yasındaki Gelinini Önce Boğdu Sonra da Gömdü

Güncelleme:

İstanbul Şile'de, eşini tabancayla vuran ve 1 yıl önce cezaevinden çıkan Mehmet Yılmaz, bu kez de gelini Ayfer Adıyeke'yi iple boğarak öldürdü.

İstanbul Şile'de, daha önce karısını tabancayla vurarak öldüren ve 1 yıl önce cezaevinden çıkan Mehmet Yılmaz, bu kez de 19 yaşındaki gelini Ayfer Adıyeke'yi iple boğarak öldürdü. Genç kadının cesedi ormanlık alanda, bir çukurda, yarı çıplak halde bulundu. Ayfer Adıyeke'nin, Mehmet Yılmaz'ın oğluyla imam nikahıyla evlendiği, resmi nikahı olmadığı öğrenildi.

VAHŞET KATİLİN OĞLUNUN İHBARIYLA ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik güçlerine önceki gün imam nikahlı eşinin kaybolduğunu bildiren Kadir Yılmaz, "Sabah eşim Ayfer Adıyeke ve babam ile birlikte Ümreniye'deki evimizden çıktık. Arabayla beni işe bıraktıktan sonra birlikte ayrıldılar. Babam daha önce annemi öldürmüştü. Babamın eşime bir şey yapmış olmasından korkuyorum" diye ifade verdi.

300 ASKER, UZMAN KÖPEKLER EŞLİĞİNDE ARAMA YAPTI

Bunun üzerine yapılan soruşturma kapsamında Şile Jandarma, Mehmet Yılmaz ile Ayfer Adıyeke'nin olay günü Şile taraflarına araçla geldiklerini belirledi. Aile bireyleri de jandarma ekiplerine, daha önce zaman zaman Şile Üvezli Köyü Gözlemeciler Mevkii'ne piknik yapmaya geldiklerini söyledi. Jandarma, araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Cinayet şüphesinin artması üzerine jandarma yaklaşık 300 asker ve kokuya duyarlı köpeklerle ormanda arama çalışma başlattı.

POLİS TIRNAK İZLERİNİ FARKETTİ

Polis ekipleri de Cumhuriyet savcısından alınan izinle, daha önce de gelinini birçok kez dövdüğü öne sürülen Mehmet Yılmaz'ın evine baskın düzenledi. Asayiş Büro ekipleri, yüzünde, kollarında ve boynunda tırnak izleri farkettikleri Yılmaz'ı gözaltına aldı.

CESET GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU

Jandarma ekipleri, ormanlık alanda yaptığı aramada Ayfer Adıyeke'nin cesedini toprak ve çalılarla gömülmüş halde buldu. Jandarmaya teslim edilen Mehmet Yılmaz'ın sorgusunda genç kadını iple boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mehmet Yılmaz'ın 11 yıl önce eşini tabancayla vurarak öldürdüğü, bu suçtan 1 yıl önce de şartlı tahliye edildiği anlaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Yılmaz İstanbul Şile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title