Haberler

Kayınbiraderini Bıçakladı Serbest Bırakıldı

Zonguldak'ta, tartıştığı kayınbiraderi Şafak Kuyucu'yu bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan inşaat işçisi Dursun Özdemir, serbest bırakıldı.

Zonguldak'ta, tartıştığı kayınbiraderi 31 yaşındaki Şafak Kuyucu'yu bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan inşaat işçisi 30 yaşındaki Dursun Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde oturan evli ve 1 çocuk babası inşaat işçisi Dursun Özdemir, iddiaya göre dün annesini görmek için Zonguldak'a geldi. Özdemir, mahallede kayınbiraderi Şafak Kuyucu ile karşılaştı. Özdemir, ablasını daha önce aldatması nedeniyle arasında husumet bulunan Kuyucu ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Özdemir, yanında taşıdığı bıçağı çıkararak kayınbiraderini kalbinin altından bıçakladı. Ağır yaralanan Kuyucu, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kuyucu'nun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçan Özdemir ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince Akçakoca'da yakalandı. Özdemir, polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmedi ve olay sırasında Akçakoca'da bulunduğunu ileri sürdü. Yapılan teknik çalışma ile Zonguldak'ta bulunduğu tespit edilen, görgü tanıklarının ifadesine göre de Kuyucu'yu bıçakladığı belirtilen Özdemir, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Özdemir, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Özdemir Zonguldak Akçakoca Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title