Haberler

Kayda'dan Başkan Ergün'e Ziyaret

Güncelleme:

Başkan Ergün , "Verdiğimiz hizmet sözlerini hayata geçireceğiz"


Zeki Kayda'yı makamında konuk etti. İlçelerde kavşaklarda yapılacak çalışmalar için
Karayollarından izin beklediklerini dile getiren Başkan Ergün, süreci takip ettiklerini dile
getirerek, sorunun çözüm noktasında olduklarını ifade etti.

İrfan Akarsu ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Başkan Ergün'e, Salihli'de hayata geçirdikleri hizmetler hakkında bilgi veren Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden büyük beklentiler içerisinde olduklarını dile getirdi. Kayda," Garaj yönündeki ve Dört Yol Kavşağı'ndaki üst geçitleri Salihli olarak çok önemsiyoruz.

2015 yılı içerisinde, inşallah başkanımızın programına bağlı olarak bu yolların yapılacağına inanıyoruz. Bizim dur geç köprüsü dediğimiz köprüler Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandı. Bu konuda da başkanımızdan destek talep ediyoruz. Bunun yanı sıra Salihli Belediyesi olarak da çalışmalarımız hızla devam ediyor. 750 km'ye yakın köy yollarında bakım gerçekleştirdik. Sıcak asfalt şantiyemizde bulunmaktadır. İmkânlarımız dâhilinde bir kısım yol bakımını gerçekleştirdik" dedi.

Verdiğimiz hizmet sözlerini hayata geçireceğiz

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde hızla yapılanma süreci içerisinde olduğunu dile getiren Başkan Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,
"İl genelinde Büyükşehir Belediyesinin hizmet binalarının oluşumu, daire başkanlıklarının yapılanmalarını sürdürmekteyiz. Salihli'de de bu çalışmalar hızla devam etmektedir. Verdiğimiz hizmet sözlerini hayata geçireceğiz" dedi.

Kavşaklar Karayollarından onay bekliyor

Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile geçtiğimiz haftalarda bir görüşme gerçekleştirdik.
Kavşaklarda da hayata geçireceğimiz çalışmalar ilgili artık Karayollarından izin bekliyoruz. Süreci takip etmekteyiz. İnşallah o sorunu da çözme noktasında olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Zeki Kayda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title