Haberler

Kaybolan Taksicinin Ormanda Cesedi Bulundu

İZMİT'te, taksicilik yapan 40 yaşındaki Halil Güney'den haber alamayan arkadaşları polise kayıp başvurusunda bulundu.

İZMİT'te, taksicilik yapan 40 yaşındaki Halil Güney'den haber alamayan arkadaşları polise kayıp başvurusunda bulundu. Mobese kameralarını inceleyen polis taksinin en son görüldüğü bölgede vatandaşlarla birlikte arama yaptı. Ormanlık alanda tüfekle vurularak öldürülen taksicinin cesedi bulundu. Taksi ile kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan bir taksi durağında çalışan Halil Güney'den dün geceden itibaren haber alamayan arkadaşları polise başvurdu. Polis, mobese kameralarını inceleyerek taksinin Derince Yeniket Mahallesi istikametine gittiğini belirledi. Taksicinin telefonundan alınan sinyallerden de en son bu bölgeye gittiği tespit edildi. Polis, taksiciler ve bölgede bulunan vatandaşlar ormanlık alanda aramaya çıktı. Yörükler mevkiinde yapılan aramada ağaçların arasında taksicinin cesedi bulundu. Taksicinin tüfekle ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Polis, bölgenin jandarmaya ait olması nedeniyle jandarmaya haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Taksicinin öldüğünü gören arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Taksicinin öldürülmesinin ardından 41 T 0117 plakalı araçla olay yerinden kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 10 yıldır taksicilik yapan, 3 çocuk babası Halil Güney'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

- Derincekocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenidoğan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title