Haberler

Survivor'da Denize Açılan Seda'dan Uzun Süre Haber Alınamadı

Güncelleme:

Balık tutmak için denize açılan ve uzun süre kendisinden haber alınamayan Seda'ya arkadaşları büyük tepki gösterdi.

Balık tutmak için denize açılan ve uzun süre kendisinden haber alınamayan Seda'ya arkadaşları büyük tepki gösterdi. Seda ise arkadaşlarının tepkisini abartılı bulduğunu söyledi.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (15)

zuzulamobilWeb@haberler.com:

Yılda 30 gün oruç tutmazlar.ada da aylarca aç kalırlar.

33
5
yanıtYanıtla
Mûşlum@m.m:

Aynen haklisin. Tuaf aslinda.. Allâh islâh etsin.

yanıt15
yanıt2
Gurbetçi 34m@m.m:

Zuzula doğru söylüyorsun sana katılıyorum ama bu devirde herşey para millet para için neler yapıyor neler.

yanıt7
yanıt1
keremm@m.m:

Senin tuttugun nerden belli.hepsi oruc tutsa sevap sanami yazilacak.

yanıt2
yanıt0
Er turMobil-IOS:

Hep rayting icin

11
0
yanıtYanıtla
CanmobilWeb@haberler.com:

Şeytan nefret ediyorum pis hepsi birlik olup duygu yolladilar turabi ondan insan olmaz seda kayboldu hiç korkmadii

7
4
yanıtYanıtla
CanmobilWeb@haberler.com:

Seda kayboldu Turabi Hilmi bir zahmet kalkmadi Turabi hiç endişe etmedi Hilmi öyle bunlar nasıl insan ya seda nefret ediyorum pislik hepsi bir olup duygu gönderdi

5
5
yanıtYanıtla
busemobilWeb@haberler.com:

Bu kızda dikkat cekmek icin reyting icin herkesle kavga ediyo nefret ediyorum bundan uyuz

8
1
yanıtYanıtla
KayserilimobilWeb@haberler.com:

Manyak yaa kesin dikkat çekmeye calisiyo

9
0
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Pacoz ne işe yarıyor bu kız yarışmıyor bile

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title