Haberler

Kaybolan Öğretmenin Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Şile’de 2 gün önce kaybolan müzik öğretmeninin otomobiliyle balık tutmaya giderkenki görüntüleri yol üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaybolan öğretmenin otomobilinde yapılan aramada ise öğrencileri tarafından yazılmış özür mektubu bulundu.

Şile’de 2 gün önce balık tutmak için evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu’nun(38) kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Balık tutmak için evinden çıkan Tabakoğlu’nun otomobiliyle yolculuk ederkenki görüntüleri, yol üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde Tabakoğlu’nun beyaz renkli otomobili görünürken, AKUT ve jandarma tarafından sürdürülen arama çalışmaları devam ediyor.

“AYAĞI KAYIP DENİZE DÜŞMÜŞ OLABİLİR”

Kaybolan öğretmenin babası Metin Tabakoğlu, olayın yaşandığı gün denizin çok dalgalı olduğu ve oğlunun ayağının kayıp denize düştüğünü tahmin ettiklerini belirterek, “Yalnız olarak bulunduğumuz yere arabasını bırakıyor. Falezlerin orada denize yaklaşıyor. O gün de deniz çok dalgalıydı. Oradan ayağı kayıp ve ya dalgayla oraya düştüğünü düşünüyoruz; çünkü elbiseleri burada. Fakat ayağında çizmesi olduğundan dışarı çıkamadığını düşünüyoruz. Falezlerin kaygan olmasından dolayı dışarıya çıkamadığını düşünüyoruz. Çarşamba günü oldu. Sahil güvenlikten tüplü dalış ekibi geliyor. Botla kıyı şeridinin taranması lazım. Bot gelmiyor. Jandarmanın aradığı bölüm çok kısıtlıdır. Şimdi botu bekliyoruz. Yeterli tarama yapılamıyor. Ümit ile bekliyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİ “ÖZÜR” MEKTUBU YAZMIŞ

Öte yandan, öğretmenin aracında yapılan aramada öğrencileri tarafından verildiği sanılan bir mektup bulundu. El yazısıyla yazılan mektupta, “Hocam sizden çok özür dileriz. Sizi çok kızdırdık, bundan dolayı sizden tekrar özür dileriz” yazıyor. 

CENK İŞVER

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title