Haberler

Kayapınar Belediyespor Voleybol Takımı Ligin İlk Maçını Kazandı

Güncelleme:

Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig erkekler 5 grubun ilk haftasında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor ile Kayapınar Belediye Spor erkek takımları karşı karşıya geldi.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde oynanan maçı çok sayıda sporsever izledi. Baştan sona çekişmeli geçen maçı Kayapınar Belediye spor 3-2 kazandı. Dostluk şeklinde geçen maçta voleybol adına seyircilere iki takımın sporcuları görsel şölen tadında maç seyrettirdiler.

Lige iyi bir hazırlık dönemiyle hazırlandıklarını belirten Kayapınar Belediye spor erkek voleybol takımını antrenörü Ahmet Çelik," Lige çok iyi hazırlandık. Bu emeğin karşılığında ligin ilk maçında güçlü rakibimiz karşısında galip geldik. Özellik bu başarıda belediyemizin kente kazandırdığı spor tesisi ve belediyenin desteği çok önemli. Bu başarının devamı için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kayapınar Belediyespor Diyarbakır Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title