Haberler

Kayapınar Belediyespor Lider

Güncelleme:

Kayapınar Belediye Spor hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Silopi Serhat Spor'u 3-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Kayapınar Belediye spor voleybol takımı liderliğe yükseldi Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig Erkekler 5.Grupta mücadele eden Kayapınar Belediye Spor hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Silopi Serhat Spor'u 3-0 yenerek liderliğe yükseldi.


Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde hafta sonu oynanan maçta Kayapınar Belediye Spor konuk ettiği Silopi Serhat Spor'u 3-0 yenerek liderliğe yükseldi. Çok sayıda taraftarın izlediği maçın tamamında iyi bir oyun sergileyen Kayapınar Belediye Spor karlılaşmayı kazanarak ligin ilk yarısının bitimine üç maç kala liderliğe yükseldi.

Spor tesisi takıma çok şey kazandırdı Lige iyi bir hazırlık dönemiyle ve inançla hazırlandıklarını belirten takım hocası Ahmet Çelik, "Lige genç ve tümüyle bölge gençlerinin oluşturduğu bir kadroyla başladık. Ligin başında takımımıza şans verilmemesine rağmen iyi bir çalışma ve belediyenin desteğiyle başarılar elde ettik. Bu başarıda en büyük katkı belediyemizin kente kazandırdığı spor tesisidir. Çok iyi bir ortamda hazırlık yapıyoruz. Bundan sonraki amacımız birinci yarıyı lider, ligi sonunda şampiyonluktur" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kayapınar Belediyespor Diyarbakır Silopi Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title