Haberler

Kayan Köyde Vatandaşlar Tedirgin! Evlerini Terk Ediyorlar

Güncelleme:

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Küçüktepe köyü sakinleri, meydana gelen heyelanlar sebebiyle tedirginlik yaşıyor.

HEYELANLAR DEVAM EDİYOR

Kastamonu il genelinde meydana gelen aşırı kar yağışı ve sonrasında hava sıcaklıklarının birkaç derece artmasıyla kar sularının erimesi heyelanlara sebep oluyor. İnebolu'da meydana gelen ve 11 aracın toprak altında kalmasıyla sonuçlanan heyelanlar devam ediyor.

KÖY SAKİNLERİ TEDİRGİN

Kar yağışının en çok etkilediği ilçelerden Doğanyurt'ta yaşanan heyelan köy sakinlerini tedirgin etti. Doğanyurt'a bağlı Küçüktepe köyünde yaşanan heyelan sonrasında köy sakinleri evlerini boşaltmaya başladı. Heyelan sonrasında kayan toprak kütlesinin evinin önüne kadar gelen köy sakini Mehmet Sungur, büyük tehlike atlattıklarını söyledi.

YETKİLİLERE SESLENDİLER

Eriyen kar suları sonrasında yaşanan heyelanların kendilerini korkuttuğunu ifade eden Mehmet Sungur, yetkililerden yardım istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sungur Kastamonu Doğanyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

eski akpli:

EY DİNDAR GEÇİNEN AKP LİLER İSRAİL KUDÜSTE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPIYOR DİYE 1 HAFTA ÖNCE EZANLARI YASAKLADI. HANİ NERDE O KÜKREYEN REİSİNİZ NEDEN GIKLARI ÇIKMIYOR. HALA ANLAMIYORMUSUNUZ O DA BASINDAN BERİ İSRAİLE HİZMET EDİYOR.

13
15
yanıtYanıtla
altınadam:

sen kime hizmet ediyorsun

yanıt7
yanıt5
KAYSERILI:

AKP NIN SUCU DUR BUNU DA AKP YE YÜKLEYIP INSANLARI. AKP YE OY WERMEKTEN. WAZ GECIRIN. HADI

11
13
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki besili ak tosunu:

ban da ayı var. . ayılar koyu bastı zanattım yaavv. .

8
12
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

SEN KESİN ERGENSİN VEYA PSİKOLOJİSİ BOZUK Bİ MALSIN. YORUMLARINDAN ÖYLE ANLAŞILIYOR

yanıt0
yanıt1
DIŞARIDAN BİR TESPİT:

Kastamonu kuş uçmaz kervan geçmez iş imkanları kısıtlı bir şehir olmasına rağmen emlak fiyatlarının çok yüksek olduğu bir yerdir. Daire fiyatları ankara ile rahat yarışır hatta geçer, istanbulu da bölge bazında zorlar. daha da enteresanı 350 bin tl dedikleri dairenin kirası 750 tl dir :) tüm bu tezata rağmen kapalı bir toplum olan kastamonu elindekini avucundakini verip pahalıya daire alır. aldığı evin çok çok daha iyisini daha ucuza gidip ankaradan almayı akıl edemez. tuhaf yerdir vesselam. . .

11
3
yanıtYanıtla
sivas:

neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ki. tamam adamlar iyi şeyler yaptı da biraz da kötü yanlarını görün. Doğu da bağımsızlık ilan edenleri mi söylesem, devletin parasıyla yapılanları mı yoksa bize verilen zamlar la vergilere genel giderlere gelen zamları mı karşılaştırsam. Uyanın artık daha iyi olabilir herşey. Kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar.

8
4
yanıtYanıtla
nevin:

haberin başlığına bak allah sizi bildiği gibi yapsın. . . . . . . . . . . . . . . . garip şeyler oluyor ne demek la haberi niye adam gibi yapmıyorsunuz da illaki bir hinlik yapma peşindesiniz ben anlamadım

11
0
yanıtYanıtla
Samsunlu Mobil-ANDROID:

Durum üzücü ama kayan köy başlığı nedir abi ya :)))

7
0
yanıtYanıtla
hurkan:

eee siz mazlumlari yerlerinden ederseniz allahda sizleri yerlerinizden eder allahin gazabi iste kul kazabina benzemez

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title