Haberler

Kayalıklardan Denize Düşen Balıkçıyı Aramalar Sürüyor

ZONGULDAK'ta, dün akşam kayalıklarda olta ile balık tutarken dengesini kaybederek denize düşen 50 yaşındaki Mustafa Gülay'ı arama çalışmaları sürüyor.

ZONGULDAK'ta, dün akşam kayalıklarda olta ile balık tutarken dengesini kaybederek denize düşen 50 yaşındaki Mustafa Gülay'ı arama çalışmaları sürüyor. Evli ve 1 çocuk babası Mustafa Gülay, dün saat 19.00 sıralarında Yayla Mahallesi, Fener Semti'ndeki kayalıklarda olta ile balık tutarken, iddiaya göre üzerine doğru gelen dalga ile dengesini kaybederek denize düştü. Yanındaki diğer balıkçıların haber vermesiyle gelen polis ve AFAD ekipleri, karadan ellerindeki fenerleri denize tutarak arama çalışması yaptı. Deniz polisi ve limandaki römorkörler de denizden aramalara katıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar, denizin dalgalı olması nedeniyle sonlandırıldı.

SABAH YENİDEN BAŞLADI

Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait dalgıçlar, sabah erken saatlerde Gülay'ın düştüğü bölgede yeniden arama çalışması başlattı. AFAD da karadan çalışmalara katıldı. Arama yapılan bölgede kayalıklarda bazı balıkçıların olta ile balık tutmaya devam etmesi dikkat çekit. Gülay'ın yakınları da kıyıda çalışmaları endişeli gözlerle takip etti.

Gülay'ın yeğeni Selahattin Gülay, arkadaşlarıyla balık tutarken bulundukları yere dalga geldiğini ve Mustafa Gülay'ın suya düştüğünü öğrendiklerini söyledi. Selahattin Gülay, "Arkadaşları hemen yukarı gelerek haber veriyor. Ondan sonra da bir daha görmüyoruz. Arama çalışmaları geceden bu yana devam ediyor" dedi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Gülay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title