Haberler

Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçiyi Akut Kurtardı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, mahsur kaldığı kayalıklarda bir oyuğa sığınan keçi, AKUT ekiplerince kurtarıldı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, mahsur kaldığı kayalıklarda bir oyuğa sığınan keçi, AKUT ekiplerince kurtarıldı.

Turgut Mahallesi'nde Mehmet Bıçakçı'ya ait keçi, 4 gün önce kayboldu. Bıçakçı, 3 gün boyunca aradığı keçinin yol kenarındaki kayalıklarda olduğunu fark etti. Keçi sahibi Bıçakçı, mahalle muhtarına haber verdi. Muhtar Ümit Kaya da durumu, jandarma ve AKUT ekiplerine bildirdi. Kayalıkların bulunduğu yere giden AKUT ekibi, 2 saatlik bir çalışma sonrası keçiyi mahsur kaldığı yerden kurtardı.

AKUT Marmaris ekip sorumlusu Tolga Gözüm, "Bize keçinin mahsur kaldığı bilgisi gelince, ilçe merkezinden 4 kişilik bir ekiple hareket ettik. Tüm operasyon yol da dahil 3 saat sürdü. Keçi yaklaşık 20 metrelik mesafede kayalıkların arasına sıkışmış bir haldeydi. Duruma hemen müdahale ettik. AKUT zor durumdaki tüm canlılara yardım elini uzatmayı amaç edinmiştir. Bundan sonrada türüne cinsine bakmadan tüm canlılara yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz" dedi. - Marmarismuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Kaya Marmaris Muğla Akut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title