Haberler

Kayak Tutkunu Dede, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, başbakanlığı döneminde Erciyes Kayak Merkezi'ndeki bir programda kayak takımı hediye ettiği halk arasında da "Kayakçı Dede" olarak tanınan Hasan Mutlu, trafik kazasında öldü.

Kayseri'de, ilerlemiş yaşına rağmen Erciyes'te kayak yapan ve halk arasında "Kayakçı Dede" olarak bilinen Hasan Mutlu (78), trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kocasinan ilçesi Sivas Bulvarı Anadolu Harikalar Diyarı mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mutlu'ya otomobil çarptı. Mutlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mutlu'nun cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sürücü gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kayak takımı hediye etmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde, renkli kişiliğiyle kentte 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Hasan Mutlu'ya Erciyes Kayak Merkezi'nde katıldığı bir törende kayak takımı hediye etmişti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da Kayseri ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu ile Hasan Mutlu ile tanışmış ve hatıra fotoğrafı çektirmişti.

Kışın vaktinin büyük bölümünü Erciyes'te kayarak geçiren Mutlu, zaman zaman da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı'nda yer alan buz pateni pistinde kayıyordu.

Adrenaline tutkunluğuyla bilinen Mutlu, birçok gencin cesaret bile edemediği oyun aletlerine binerek eğleniyordu.

Mutlu, Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl 20'incisi düzenlenen Erciyes Zirve Tırmanışı etkinliğine de katılmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Mutlu Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title