Haberler

Kayak Severler Abalı Kayak Merkezi'ne Akın Etti

Van'ın Gevaş ilçesindeki Abalı Kayak Merkezi, hafta sonu dolayısıyla kayakseverlerin akınına uğradı.

Van'ın Gevaş ilçesindeki Abalı Kayak Merkezi, hafta sonu dolayısıyla kayakseverlerin akınına uğradı.

Kar kalınlığı istenilen seviye ulaşmadığı için bu yıl sezona geç başlayan Abalı Kayak Merkezi, hafta sonu tatilini fırsata dönüştüren kayakseverleri ağırladı. Kış turizminin yanı sıra profesyonel kayak sporunun da Türkiye'deki önemli adreslerinden olan Abalı'da kayak yapmanın keyfini yaşayanlar renkli görüntüler oluşturdu.

Hafta sonu olması nedeniyle yoğunluk yaşanan kayak merkezinde, vatandaşların bazıları kayak takımlarıyla bazıları da kızaklarla kayarak doyasıya eğlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, kayak merkezinin özellikle hafta sonu vatandaşların akınına uğradığını söyledi.

Abalı Kayak Merkezi'nin kentin tanıtımına önemli katkı sağladığını anlatan İnanç, "Bu sene kar yağışı fazla olmadığı için kayak merkezimizin sadece birinci etabında hizmet veriyoruz. Teleski ve diğer ekipmanlarımızla vatandaşlarımızın iyi vakit geçirmesini sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde kar yağışı bekliyoruz, inşallah kar yağarsa ikinci etabımızı da hizmete açacağız." diye konuştu.

İnanç, bu yıl kayak merkezine ilginin artmasını beklediklerini dile getirerek, "Bu yıl fiyatlarımızı önemli oranda düşürdük. Belediyemizden tahsis ettiğimiz araçlarla ulaşım sorununu da çözdük. Bu yıl kayak merkezimizde önemli oranda kayak sever ağırlamayı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Türkiye Gevaş Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title