Haberler

Kayahan ve Nilüfer Sevgililer Günü'nde Barıştı

Beşiktaş 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi.

Beşiktaş 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer biraraya gelerek barıştı.

Uzay KESMEN- Kamera: Zeki GÜNAL/ İSTANBUL DHA

Beşiktaş Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer biraraya gelerek barıştı. Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Beşiktaş Meydanı'nda saat 20.00 sıralarında bir etkinlik düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, önce kurulan sahneye çıkan bir çift tango dansı yaptı. Ardından da Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, halkı selamladı.

Kurulan sahneye ilk olarak şarkıcı Nilüfer çıktı. Nilüfer, en sevilen parçalarını seslendirdi. Bu sırada sahne önünde toplanan çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti. Ardından ise sahneye Kayahan'ın eşi İpek Açar çıktı. Açar, sahnede bir süre şarkılarını söyledikten sonra eşi Kayahan alkışlar eşliğinde sahneye geldi. Kayahan, kendisini dinlemek için toplanan halkı selamladı ardından da en sevilen şarkılarını seslendirdi.

KAYAHAN VE NİLÜFER SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE BARIŞTI

Kayahan'ın sahne almasının ardından sahneye tekrar büyük bir coşku içinde şarkıcı Nilüfer geldi. Nilüfer, 15 yıldır telif hakları yüzünden dargın olan Kayahan'la biraraya gelerek, yıllardır süren dargınlıklarını sonlandırdı. Nilüfer, Kayahan ve Kayahan'ın eşi İpek Açar birlikte sahne alarak düet yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'da parçalara eşlik etti. Kayahan, düet sonrasında vatandaşlara "Sizleri çok seviyorum" diyerek selamladı ve 'Ben Anadolu Çocuğuyum' adlı şiiri seslendirerek sahneden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Meydanı Nilüfer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title