Haberler

Kaya Göre, Çiftlerde Galibiyetle Başladı

AVUSTRALYA Açık Gençler Şampiyonası'nda mücadele veren Kaya Göre, çiftler kategorisindeki ilk maçını kazanmayı başardı.

Melbourne'da gerçekleşen sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ın gençler kategorisinde ter döken Kaya Göre, çekişmeli bir maçın ardından Hint Siddhant Banthia ile birlikte çiftlerde ikinci tura yükselmesini bildi. Kariyerinin ilk slam turnuvasına teklerde birinci turda veda eden Göre ile partneri Banthia, çiftlerdeki açılış sınavlarını İtalyan Federico Iannaccone ve Hollandalı len Schouten önünde verdi. Birinci seti 7/4'lük tie-break neticesinde yitiren Göre/Banthia tandemi, ikinci sette kontrolü ele geçirdi.

Etkili bir servis performansı sergiledikleri bu seti 6-2 ile hanelerine yazdıran Göre ve Banthia, maç tie-break'te de üstün taraftı. 9/8'de bir maç puanından yararlanamasalar da ellerine geçen ikinci şansı değerlendiren Göre/Banthia ikilisi, bir buçuk saat sonunda 6-7, 6-2, 11/9'la galibiyete uzandı.

Bu sonuçla son 16'ya kalan Göre ve Banthia, çeyrek final yolunda Emil Ruusuvuori/Michael Vrbensky ile Zizou Bergs/Yshai Oliel takımları arasındaki eşleşmenin kazananıyla oynayacak.

ERGİ İKİNCİ TUR MAÇINA ÇIKIYOR

Bir önceki gün Grand Slam arenasında gençlerde tek erkeklerde ana tablo galibiyeti alan ilk Türk olarak tarihe geçen Ergi Kırkın ise 3 numaralı seribaşı olduğu çiftlerde birinci turda elendi. Fransız Corentin Moutet ile ortaklık kuran Kırkın, Finn Reynolds/Duarte Vale ikilisine 1-6, 6-4, 10/7 mağlup oldu.

Dünya gençler sıralamasının 26. basamağında yer alan, Avustralya Açık Gençler Şampiyonası'nda 13 numaralı seribaşı olarak boy gösteren Kırkın, teklerdeki ikinci tura maçına yarın çıkacak. Kırkın'ın rakibi ev sahibi ülkeden Chase Ferguson olacak. - Melbourne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avustralya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title