Haberler

Kaya Düşme Riskine Karşı Çukurlu Önlem

Ankara'nın Nallıhan ilçesiindeki bir mahalleye, kaya düşme riskine karşı çukurlar açıldı.

Ankara'nın Nallıhan ilçesiindeki bir mahalleye, kaya düşme riskine karşı çukurlar açıldı.

İlçenin Davutoğlan Mahallesi Muhtarı Rıza Tuncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerinin üst kısmında yer alan kayalıkların düşme riski sebebiyle mahalle için tehlike oluşturduğunu ifade etti.

Kayalardan düşen kaya ve kopan taşların mahalle sakinlerinin evleri için tehlike teşkil etmesi sebebiyle durumu yetkililere bildirdiklerini aktaran Tuncel, yetkililerin gelerek mahallelerinde incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Tuncel, tetkikler sonrası, "Ekiplerin buradaki incelemesinin ardından iş makineleri ile mahallenin üst tarafına çukurlar kazılması öngörüldü ve sıra sıra kazılan çukurlar yukarıdan yuvarlanacak taşları engellemiş olacak." dedi.

Kayalara önlem almaktan memnun olduklarını ifade eden Tuncel, "Yapılan çalışma bizi biraz rahatlattı. Umarın taş kütleleri yapılan çukurları aşarak gelip vatandaşlarımıza ya da evlerine zarar vermez." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Nallıhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title