Haberler

Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç Boşandı

Güncelleme:

Beş yıl önce evlenen ve bir erkek çocukları bulunan Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç çifti boşandı. Çiftin evliliklerinden bir tane çocukları vardı.

İlgili Haberler

KAYA ÇİLİNGİROĞLU AÇIKLADI

Sürpriz ayrılığı Kaya Çilingiroğlu, basın açıklamasıyla duyurdu. Çilingiroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları dile getirdi "Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz."

AVŞAR KIZI FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Akşam'da yer alan habere göre, sürekli kavga eden ünlü çift için geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın paylaştığı fotoğraf bardağı taşıran son damla oldu. Avşar fotoğrafa "Maşallah üçünüzü de yerim. Kaya mideme oturabilir, vazgeçtim ikisini de yerim :)" yorumunda bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Feraye Tanyolaç Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (16)

ELTON:

yuva yikanin yuvasi olmaz.oh cok iyi oldu

23
4
yanıtYanıtla
çetin:

Hayırlısı olur inşallah.Onlar medeni insanlar.Karışmayın insanların ailevi işlerine.Hem ilk defa onlarmı boşanıyorlar.Boşanmak i steyipte öldüren insan görünümünde vahşi psikopat yaratıklarda mevcut ülkemizde.

14
1
yanıtYanıtla
Kudbettin PIRT:

Allahım bu nasıl bir acı, mağazin dünyası sarsıldı, ben sarsıldım, sanırım Hülya da sarsılmıştır, hatta Kaya nın kendisi de sarsılmıştır, hatta Ferrari de sarsılmıştır, sanırım herkes bayağı sarsılmıştır. Kaya dayayacak birisini mutlaka bulmuştur.

14
1
yanıtYanıtla
olcay:

bu ünlüler iyice cılkını çıkardı, çarşaf değiştirir gibi boşanıyorlar. Buna bir sınır getirmeliler bi yasa çıkarsınlar ünlüler 3 evlilikten fazla evlilik yapamasın. Kötü örnek oluyor...

8
5
yanıtYanıtla
SELÄNIKLI38:

Bu ünlülerde bosanmak zaten moda oldu,valla hic sasmadik :))))

10
1
yanıtYanıtla
aylin:

cok iyi olmus zaten kaya ikinci cocuk icin evlenmisti

6
3
yanıtYanıtla
SUUUUUUMMMM:

OHHH COK IYI OLMUŞŞ SONUCTA EVLI BIR ERKEKLE BIRLIKTE OLUP BİR YUVAYI DAGITMISTI SÜRÜNSÜN FERRRAAAAAAYEEEEEE

8
1
yanıtYanıtla
neslihan erdoğan:

geç bile kaldılar yuva yıkanın yuvası olmaz zaten kadın koplekslinin tekiydi

6
1
yanıtYanıtla
kaya:

kaya uzak doguya başlayacak yakında çocuk yaptırmaya

5
2
yanıtYanıtla
vatan seven:

sanki hulya avsar yuva yikmadi

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title