Haberler

Çilingiroğlu: Amerika'da Olsa Zehra'nın Velayetini Alırlar

Güncelleme:

Hülya Avşar'ın "Kızımı sokakta içki içmiş, elinde sigara görebilirler. Ben bunlara izin veriyorum kardeşim." sözleri, Çilingiroğlu'nu sinirlendirdi.

Hülya Avşar 15 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu için tartışma yaratacak bir açıklama yaptı! Avşar, "Kızımı sokakta içki içmiş, elinde sigara görebilirler. Ben bunlara izin veriyorum kardeşim. Diğerlerine b.k yemek düşer. Zehra benden gizli bir şeyi yapmaz. 15 yaşında, gençliğini yaşayacak. Hangimiz o yaşlarda gizli sigara içmedik, alkol almadık ki. İlan ediyorum; karışmayacaklar kızıma. Benim hiç yasağım yok. Hepimiz çocuk olduk. Sigara içtik, içki içtik, dans ettik, öpüştük" dedi.

"İÇKİ, SİGARA İÇİP ÖPÜŞMESİ ADETLERİMİZE AYKIRI"

Hülya Avşar bu sözleriyle eski eşi, kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu'nu sinirlendirdi. Kaya Çilingiroğlu Posta gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Baba olarak kızımın bunları yaşamasını asla istemem. Bunun için üstüme düşeni de yaparım. 15 yaşında bir çocuğun içki, sigara içip öpüşmesi örf ve adetlerimize aykırı. Bu dünyada da böyle.

"ZEHRA O TARZ DAVRANIŞLARI OLAN BİR ÇOCUK DEĞİL"

Görmezden gelirseniz ileride vahim bir tablo ile karşılaşırsınız. Amerika'da bir ebeveyn bu tipte söylemde bulunursa çocuğun velayeti elinden alınır. Zehra o tarz davranışları olan bir çocuk değil. Hülya neden böyle gereksiz açıklamalar yapıyor anlamadım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Zehra Çilingiroğlu Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title