Haberler

Kaya, Büyük Kongrede Oy Kullandı

Güncelleme:

Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Davutoğlu'nun Genel Başkan ve Başbakan belirleneceği kongrede, kongre delegesi olarak oy kullandı.

Çorum Osmancık Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Davutoğlu’nun Genel Başkan ve Başbakan belirleneceği kongrede, kongre delegesi olarak oy kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın halkın oylarıyla cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından, 27 Ağustos'ta Ak Parti kongresi Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun tek aday olarak gireceği kongre, tek gündem maddesiyle toplandı.

OĞUZHAN KAYA, OY KULLANDI

Ak Parti’nin Çorum’da 9 kongre delegesi bulunuyor. 9 delegeden birisi olan Osmancık İlçe Başkanı Avukat Oğuzhan Kaya da bugünkü kongrede oy kullandı.

AK Parti kongresinin bugüne kadar gerçekleştirilen kongrelerden farklı olarak ilk defa olağan üstü toplandığını belirten Kaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongrede son kez genel başkan olarak konuşma yaptığını ifade etti.

Kaya, Ak Parti’nin Türkiye tarihinde 2 cumhurbaşkanı ve 2 başbakan çıkaran tek parti olduğunu belirterek, kongreye yurt içi ve yurt dışından çok sayıda üst düzey davetlinin katıldığını belirtti.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title