Haberler

Bursa'da Kavşakta Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Osmangazi İlçesi'nde, meydana gelen trafik kazasında Raif Gelenler ile arkadaşı Nagihan Görgülü öldü, 2 kişi de yaralandı.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, dün gece iki aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Raif Gelenler ile arkadaşı Nagihan Görgülü öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 02.10 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Caddesi İntam Kavşağı'nda meydana geldi. Rahatsızlanan arkadaşı Nagihan Görgülü'yü Çekirge Devlet Hastanesi'ne götüren 38 yaşındaki Raif Gelenler, tedavi ardından 16 RM 975 plakalı otomobiline binerek ilaç almak için nöbetçi eczane aramaya başladı. İntam Kavşağı'ndaki trafik ışıklarından Çekirge Caddesi'ne çıkmak isteyen Gelenler'in yönetimindeki araç, Çekirge'den Altıparmak yönüne giden Nimet Akar yönetimindeki 16 LY 882 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da hurdaya dönerken sinyalizasyon direğine çarparak duran araçta bulunan Raif Gelenler ile Nagihan Görgülü yola savruldu. Diğer araç cadde üzerinde bulunan bir apartmanın otoparkına uçtu.

İhbar üzerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Raif Gelenler Çekirge Devlet, Nagihan Görgülü ise Bursa Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Diğer araçta bulunan ve hastaneye kaldırılan yaralılardan Nimet Akar ile Arzu Cankat'ın ise durumlarının iyi olduğu belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü Bilgisi 1105 kaza olarak geçildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title