Haberler

Kavmaz'dan "Bonzai" Açıklaması

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, bonzai ile mücadelede devlet yetkililerine ve vatandaşa her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, bonzai ile mücadelede devlet yetkililerine ve vatandaşa her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan Kavmaz, gençlerin bu tür maddelerin kullanmasının önüne geçilebileceğini kaydetti. Kavmaz, "Engellilerin dernek başkanı olmaktayım. Engelli üyelerimizin hayatla mücadelesini gördüğümde. Gençlerin madde kullanmasına kızmaktayım. Engelli olarak hayatla uğraşmaya çalışan o kişileri örnek almaları gerekir. Bundan ötürü biz gençlerimizin madde kullanmasına karşı çıkacağız. Gerekirse tek tek bilgilendireceğiz. Vücutlarına zarar vereceklerinde elde edecekleri hiçbir şeylerin olmadıklarını anlamalarını geç müsaade etmeyeceğiz. Diyarbakır'da insanlarımızın ne yazık ki önem vermediği bir konu gençlerin hayatını söndürmesine sebep olmakta. Gücümüzün yettiği kadar gençleri sosyal alanlara çekmeye çalışacağız" dedi.

Çözüm sürecinin sağlıklı ilerlemesinin bölgede yaşayan gençler açısından önemli olduğunu aktaran Kavmaz, "Bölge halkı ve geleceğimiz olan gençlerin uyuşturucuya mahkum edilmesi kabul edilebilir bir durum değil. Uyuşturucuyla mücadele eden dernek veya kişilerle birlikte ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. İşleyen bir süreç olmakta ve sonucuna doğru yaklaşıldığında bölge halkı rahat nefes alacaktır. Bölgeye gelecek olan yatırımlarla gençlerin iş hırsı artacak ve bir o kadar da terör sorunu bitecektir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title